PRODUKTUTVECKLING: MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER

Produktutveckling

Vi har lärt oss mycket under de senaste 25 åren, och några av våra bästa lärare har varit växter.

Vi vet att växtbaserade gröna produkter kan ge effekten du är ute efter och att produkter designade av förnybara & växtbaserade ingredienser är ett mer hållbart alternativ än ingredienser gjorda av fossila ämnen. Vi inspireras av naturliga rengöringslösningar för att skapa de mest miljövänliga produkterna vi kan för att förhindra skada på dig och på planeten. Vårt engagemang för ingrediensredovisning betyder att du kan se själv exakt vad du får när du tar med dig våra produkter hem! Ordlista

  • Säkerhet: Vi tillverkar våra gröna produkter efter försiktighetsprincipen: om det finns risk för att en ingrediens kan skada människor eller planeten, letar vi vidare för att hitta ett bättre alternativ. Vi redovisar ingredienser på alla våra förpackningar, så att du kan se själv.

  • Effektiv: Våra flytande tvättprodukter samlar kraften hos förnybara, växtbaserade ingredienser för en djup rengöring som du kan må bra av.

  • Hållbar: Att fokusera på hållbar kemi är mer än innovativt, det är en global rörelse för tillverkning av produkter som använder mindre skadliga material – alltså en mindre mängd material – och tar steget mot naturliga rengöringslösningar.

  • Testat: Vi testar våra produkter för att säkerställa att vi lever upp till våra standarder och dina. På så sätt vet du att de fungerar när du tar dem med dig hem.


Våra certifierade partners