Hushållsrengöringsprodukter på ett handfat

Våra förpackningar

Våra hållbara förpackningar rymmer inte bara bra saker – de är själva bra saker.

För oss är förpackningar mer än bara behållare. Och som industriledare i vår användning av 100 % återvunnen plast, förkroppsligar våra hållbara förpackningar vårt syfte om att tillverka produkter som verkar vårdande idag och under de sju kommande generationerna.

Vi tror på att följa en policy för återanvändning och återvinning när det kommer till förpackningsmaterial.  Inför varje förpackningsbeslut vi fattar överväger vi effekten på hälsan, säkerheten och hållbarheten för människa och planet, så att vi skapar så miljövänliga förpackningarna som möjligt.

Ordlista

  • Material: Vi förpackar våra produkter i återvunnen plast i den mån vi i kan. För att skapa mindre avfall är trots allt inte bara bra för affärerna – det är vettigt också.

  • Process: Vi använder återvunnet material för att tillverka våra förpackningar och vi arbetar för att merparten av dessa i sin tur ska vara återvinningsbara.

  • Hållbarhet: Vi vill ge plasten som används i våra förpackningar nytt liv utöver våra produkter – det är därför vi strävar efter att tillverka återvinningsbara förpackningar.

  • How2Recycle: Att återvinna ska vara enkelt. Vi inkluderar How2Recycle-etiketter på alla våra återvinningsbara förpackningar – så att det blir enkelt.

  • Ingrediensredovisning: Du har rätt att veta vad som finns i produkterna som du tar med dig hem. Det är därför vi trycker våra ingredienser direkt på etiketten –  där de ska vara.

VÅRA FÖRPACKNINGAR

Procenttalen representerar mängden PCR (Post Consumer Resin) som används i våra förpackningar (exklusive färgämnen).

  • Flytandetvättmedel Orange & Blossom 100%

  • Flytandetvättmedel Free & Clean 100%

  • Handdiskmedel Lavender & Mint 100%

Det fjärde R:et i Reduce, Reuse & Recycle.

När min två år gamla torktumlare gick sönder nyligen, hoppades jag på ett enkelt servicesamtal och fick det. Vi behövde bara ett ny värmebatteri. Vad vi inte behövde var räkningen på nästan 4000 kr för att ersätta batteriet. Det är vad en helt ny torktumlare kostar! Och däri ligger en galen sanning: Det är oftast enklare och billigare att köpa nytt än att fixa det vi redan har.


Våra certifierade partners