Möt våra forskare

Våra forskare

Våra forskare jobbar dedikerat för att upptäcka smarta lösningar skapade med växtbaserade ingredienser för hem och familj, som skyddar och vårdar. För deras barn, och dina.

Kay G.

Sekunden jag blev förälder lovade jag mig själv att om jag behövde lämna mina barn varje morgon för att gå till arbetet, skulle det arbetet handla om att skapa en hälsosammare och säkrare värld. Ännu viktigare, jag ville visa nästa generation av min familj att du kan vara en kvinnlig forskare, älska ditt jobb och arbetet som du gör och, i slutet av dagen, vara stolt över livet du lever.

Jag arbetar på Seventh Generation för att jag lever efter och delar samma värderingar som företaget och, jag i min tur utövar mitt inflytande på företaget för att det ska stå fast vid sina värderingar genom mitt arbete med tester av produktäkthet. Utmaningarna med mitt arbete driver mig, stödet från mina kollegor motiverar mig, och min kärlek till våra produkter gör mig fokuserad på framtiden och möjligheten att förvandla bättre till bäst.

SENIOR PRODUKTANALYTIKER

M.S. Fysisk kemi, B.S. Biokemi

Shannon L.

Jag föddes till forskare, är alltid nyfiken på hur saker och ting fungerar och hur människor interagerar med världen omkring dem. Jag har arbetat med forskning i mer än 15 år och har varit en arbetande mamma i 11 av de åren. Passionen jag ser här för barn och människors hälsa, i kombination med den fantastiska kreativiteten hos våra kemister på Seventh Generation, är inspirerande och oöverträffad i vår bransch. Jag känner mig lyckligt lottad över att vara en liten del av arbetet som vi gör..

Som mamma, värderar jag tiden med mina barn. Att omge mig med människorna och kulturen här på Seventh Generation är oerhört givande, då jag vet att tiden jag spenderar på arbetet är ägnad åt att lämna den här världen i lite bättre form än den är i idag.

FORSKARE, Konsumentvetenskap

Kandidatexamen – Botanik

Jean H.

Att arbeta på Seventh Generation känns som att vinna storvinsten. Jag arbetar för ett företag som inte bara matchar mina personliga värderingar, utan låter mig tänka kreativt för att ta fram lösningar på konsumenternas behov. För varje produkt vi lanserar är vi extra noga med att överväga alla aspekter – råvaruinköp, förpackningsmaterial, livslängd och effektivitet.

När jag lämnar kontoret i slutet av arbetsdagen för att ta mig hem till mina två små pojkar vet jag att jag gör ett bra jobb – för mig, för samhället både i min närmiljö och på andra ställen, och för miljön i stort.

FÖRPACKNINGSINGENJÖR

Kandidatexamen – Multimediadesign

Jerica Y.

Som barn älskade jag att leka med kartonger, och som vuxen uppskattar jag det precis lika mycket, vilket ju är praktiskt i min roll som förpackningsingenjör. Det är inte ofta du hittar en arbetsgivare som uppmuntrar byggandet av kartongfort på ditt skrivbord. (Ok, det kanske inte uppmuntras, men det tolereras). Att bli en del av det här sammanhanget och ge mig hän i min roll som förpackningsingenjör har varit omvälvande.

Om du hade sagt till mig för några år sedan att mitt jobb skulle gå ut på att leta igenom sopor och att jag skulle njuta av det, hade jag inte trott dig. Jag tror att det som gör mitt jobb så njutbart är att det ligger fantastiska och viktiga historier bakom var och en av våra förpackningar, och jag får vara del av hur den historierna tar sin början.

FÖRPACKNINGSINGENJÖR

Kandidatexamen – Förpackningsvetenskap

Jen M.

Under min uppväxt skapade jag och min bror ett kemilaboratorium i vår källare efter att vår pappa fick ett jobb som kemiprofessor. Att leka galna vetenskapsmän startade en livslång passion för ämnet hos oss båda. Senare, på college, började jag backpacka vilket inledde min kärleksaffär med bergen och friluftsliv. Vandringsresor i väst och två sommar på ett vandringslag fick mig engagerad i att ta hand om miljön.

Här på Seventh Generation har jag hittat den perfekta kombinationen av de här båda intressena i en karriär. Jag kan använda min kunskap om kemi för att skapa produkter som handlar om så mycket mer än bara vinst. Jag vet att med varje ny produkt vi designar kommer min hälsa och planetens hälsa att vara skyddad.

BITRÄDANDE FORSKNINGSKEMIST

Kandidatexamen – Miljövetenskap