Seventh Generation från insidan: Förstå våra produktkrav och löften

Produktspecifikationer

Se våra produktkrav som ett löfte – vårt löfte - att använda forskning, vetenskap och passion för att skapa produkter som faktiskt fungerar och som du mår bra av att använda.

Vi gör affärer annorlunda. Våra produktkrav representerar vad vår verksamhet handlar om – att tillverka produkter som fungerar idag, men också under de sju kommande generationerna. Våra produktkrav förkroppsligar vårt engagemang för att sätta människor och planeten i centrum i allt vi gör.

Dofter från naturliga ingredienser

Varsågod, dofta – vi tror att du kommer gilla det du känner. Det är för att våra parfymerade Seventh Generation-produkter är tillverkade med naturliga essentiella oljor och botaniska ingredienser utvunna från lavendel, citrus, eukalyptus och andra favoriter.

Allergivänliga produkter som är skonsam mot känslig hud

Vårt Free & Clear-sortiment är produkter som är allergivänliga och/eller anpassade för känslig hud, kliniskt testade samt oparfymerade.  Som alltid, använd produkter från Seventh Generation enligt anvisningarna.

Transparens: vi skriver alla våra ingredienser direkt på etiketten

Vi tar transparens på allvar och anser att du har rätt att veta vad som finns i de produkter du köper och använder i och runt ditt hus och familj. Därför listar vi våra ingredienser där du alltid kan se dem: på alla Seventh Generation-produkter.


Våra certifierade partners